ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει Λαμίας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των πρασίνων στην Ολλανδία | 18 Ιουλίου 2021
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των πρασίνων στην Ολλανδία | 18 Ιουλίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη της μεγάλης νίκης επί του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης (18/4) με αντίπαλο τη Λαμία.

Η επόμενη της νίκης επί του Ολυμπιακού βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να προπονούνται στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) υπάρχει το πρώτο ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στο τριφύλλι και τη Λαμία στη Λεωφόρο για τον ημιτελικό.

Εκεί όπου οι πράσινοι θα ψάξουν μια νίκη με ένα καθαρό σκορ προκειμένου να μπορέσουν από το πρώτο ματς να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό. Η Λαμία εξάλλου είναι πολύ πιθανό να έχει το μυαλό της στη μάχη παραμονής που δίνει στη Super League και όχι στον ημιτελικό του Κυπέλλου και αυτό θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν στον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση μετά το ντέρμπι της Κυριακής έγινε σε ευχάριστο κλίμα και σε δύο γκρουπ στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.

Αυτό που φυσικά περιμένουν στον Παναθηναϊκό είναι να δουν τι θα συμβεί και με την ποινή του Χουάνκαρ και την τιμωρία των τριών αγωνιστικών και αν αυτή θα μειωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ισπανός στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ