ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη και Σάντσες στην Τούμπα

Οι Φώτης Ιωαννίδης και Μίγιατ Γκατσίνοβιτς πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού
Οι Φώτης Ιωαννίδης και Μίγιατ Γκατσίνοβιτς πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τρίτης (17/5) με τον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει στη διάθεση του τους Ιωαννίδη και Σάντσες.

Με τις ίδιες απουσίες που υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε και στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τρίτης (17/5) με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τους Ιωαννίδη και Σάντσες που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό του Σαββάτου (21/5) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τους 24 παίκτες που είχε διαθέσιμους για το αυριανό ματς με τον δικέφαλο του Βορρά, δείχνοντας πως τον ενδιαφέρει να κλείσει η ομάδα του αήττητη τη σειρά των playoffs, αλλά και να κρατήσει τους πάντες σε εγρήγορση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/5, 20:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ