Παναθηναϊκός – Μπόρατς: Ο Ντέσερς κέρδισε δεύτερο πέναλτι μέσα σε τέσσερα λεπτά, ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 1-0

Intime - Maropoulos Alexandros
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 10′ με τον Σίριλ Ντέσερς απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να προηγείται με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέσερς στο 10′.
Σημειώνεται ότι ο Νιγηριανός φορ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι, καθώς τον ανέτρεψαν μέσα στην περιοχή έπειτα από ιδανική κάθετη πάσα του Ουναΐ.
Ακόμη, ο Ντέσερς κέρδισε πέναλτι και στο 6′ με φάση καρμπόν, όμως ο Ταμπόρδα δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιούρκας.