ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επιστολή προς τη Super League με το αίτημα αναβολής

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επιστολή προς τη Super League με το αίτημα αναβολής
EUROKINISSI

Το άρθρο στον ΚΑΠ που επικαλέστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητώντας την αναβολή των τελευταίων δύο αγωνιστικών στη Stoiximan Super League και όλο το περιεχόμενο της επιστολής.

Ο κορονοϊός "χτύπησε" όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, καθώς μετά τον εργαστηριακό έλεγχο μέσω μοριακών τεστ (PCR) που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Παρασκευή (5/5), διαπιστώθηκε πως υπάρχουν 24 κρούσματα εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα 14 εξ αυτών αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα άλλα 10 μέλη του προπονητικού και του ιατρικού επιτελείου.

Από το βράδυ της Παρασκευής (5/5) λοιπόν, με το που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι "πράσινοι" έστειλαν επιστολή (την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης) προς τη Super League, ζητώντας την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του συνεταιρισμού με αίτημα αναβολής του αγώνα της Κυριακής (6/5), με την επισήμανση πως ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων ολοένα κι αυξάνεται.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λεωνίδας Μπουτσικάρης".

Τα δύο άρθρα που επικαλέστηκε στην επιστολή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν:

Το άρθρο στον ΚΑΠ που επικαλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Το άρθρο στον ΚΑΠ που επικαλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ