SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Αθανασακόπουλο, Σαρδέλη

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος πανηγυρίζει το γκολ επί του Αστέρα Βλαχιώτη
Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος πανηγυρίζει το γκολ επί του Αστέρα Βλαχιώτη IN TIME SPORTS

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Αθανασακόπουλο και Σαρδέλη ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β' που επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 με δύο γκολ από τους Αθανασακόπουλο - Βλαχιώτη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το αξιόλογο από τις δύο ομάδες. Οι πράσινοι είχαν την ελαφρά υπεροχή αλλά χωρίς τελική προς την εστία των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά η ομάδα του Αστέρα έδειξε επηρεασμένη από τα κρούσματα κορονοϊού των τελευταίων ημερών.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, ανέβασε την απόδοση του και έφτασε σε δύο γκολ. Αρχικά πήρε το προβάδισμα στο 63' όταν κέρδισε πέναλτι μετά από ενέργεια του Τσιριγώτη που σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Πεχλιβανόπουλο να κόβει με το χέρι τη μπάλα και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και νίκησε τον Αθανασόπουλο και έκανε το 1-0.

Το τριφύλλι βρήκε και δεύτερο γκολ όταν στο 83' ο Κρυπαράκος έκανε την ενέργεια η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή με τον Σαρδέλη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να σουτάρει και να νικάει τον Αθανασόπουλο για το 2-0 των πράσινων.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

Αστέρας Βλαχιώτη: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ