ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Αποφυγή καπνογόνων και λέιζερ, όλοι μαζί για την πρόκριση"

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για το ματς με τον Άρη
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για το ματς με τον Άρη INTIME

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε έκκληση προς τον κόσμο των πράσινων να στηρίξουν την ομάδα στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Σλάβια με "όπλο" τη φωνή τους, καθώς και να αποφύγουν τη χρήση καπνογόνων και λέιζερ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Σλάβια Πράγας την Πέμπτη (11/8, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) και να γυρίσει στη Λεωφόρο το 2-0 εις βάρος του, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα Playoffs του Conference League.

"Όπλο" σ' αυτή την προσπάθεια η ομάδα θέλει να είναι η φωνή του κόσμου, γι' αυτό έκανε έκκληση για στήριξη, ενώ ζήτησε να αποφευχθούν τυχόν συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν το καλό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να συμπαρασταθούν στο Τριφύλλι, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Απαραίτητα στοιχεία είναι η φωνή και η υποστήριξη όλων σε κόσμιο πλαίσιο. Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα είναι άμεσα βλαπτική στην ομάδα και μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης" να αποφύγουν χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι χαρακτηρισμένος από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο 12ος παίκτης μας, θα πρέπει με τη συμπεριφορά του να προστατέψει το σπίτι του συλλόγου.

Όλοι μαζί για την πρόκριση!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ