ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποφεύγει τα χειρότερα ο Κουρμπέλης, μάξιμουμ μία εβδομάδα εκτός

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό, φαίνεται να αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Κατόπιν μαγνητικής διαπιστώθηκε πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία.

Στον Παναθηναϊκό χτύπησε συναγερμός, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε ανακούφιση. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, ο 29χρονος μέσος θα μείνει εκτός προπονήσεων μάξιμουμ μία εβδομάδα.

Το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με το αντίστοιχο της Εθνικής καταλήγοντας στο ανακουφιστικό για το τριφύλλι συμπέρασμα. Πλέον απομένουν και οι ιατρικές εξετάσεις από πλευράς Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει το επόμενο παιχνίδι της για τα playoffs της Stoiximan Super League την Κυριακή 2 Απριλίου απέναντι στον Βόλο. Θεωρητικά και βάσει της πρώτης εκτίμησης, ο Κουρμπέλης θα προλάβει.

Ο 29χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί φέτος σε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει έναν γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ