ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Θλάση ο Κουρμπέλης, νοκ άουτ από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ

UEFA NATIONS LEAGUE 2020 / ÅËËÁÄÁ - ÓËÏÂÅÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2020 / ÅËËÁÄÁ - ÓËÏÂÅÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατόπιν μαγνητική διαπιστώθηκε πως ο Δημητρης Κουρμπελης έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πορτογαλία. Αγωνία και στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον διεθνή κεντρικό μέσο.

Χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στον αγώνα της Παρασκευής (24/3, 21:45, ALPHA, LIVE στο SPORT24) με το Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Κατόπιν μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πορτογαλία. Ως εκ τούτου, ο Γκουστάβο Πογέτ χάνει ένα βασικό του γρανάζι στην προσπάθεια της γαλανόλευκης για να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της.

Θυμίζουμε πως αμφίβολος είναι τόσο ο Μπουχαλάκης, ο οποίος έκανε την Τετάρτη τη μισή προπόνηση, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την Τρίτη, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φώτη Ιωαννίδη. Δύσκολα θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους.

Ετοιμοπόλεμος όμως είναι ο Μπάλντοκ, ο οποίος έβγαλε το χθεσινό (22/3) πρόγραμμα και βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού και διεκδικεί θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Λάζαρο Ρότα.

Αγωνία και στις τάξεις του Παναθηναϊκού

Μένει να φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του και πόσο αυτό θα επηρεάσει και τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στη μάχη του τίτλου, μιας και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι κομβικός για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν μη τι άλλο, είναι μια εξέλιξη που δεν θα ήθελαν με τίποτα στο τριφύλλι σε μια τέτοια χρονική συγκυρία. Οι γιατροί του Παναθηναϊκού θα πέσουν από πάνω του αυτές τις ημέρες και θα ακολουθήσει νέος κύκλος εξετάσεων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ