ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση του Πογέτ ο Μπάλντοκ, αμφίβολοι Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης

Οι Μπάλντογκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας | 22 Μαρτίου 2023
Οι Μπάλντογκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας | 22 Μαρτίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Πογέτ για το ματς της Παρασκευής (24/3) με το Γιβραλτάρ αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Μπουχαλάκη και Ιωαννίδη.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα την έναρξη των προκριματικών του Euro 2024 καθώς την Πέμπτη (23/3) το πρωί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία όπου την Παρασκευή (24/3, 21:45) θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ για την 1η αγωνιστική του 5ο ομίλου.

Ο Πογέτ είδε στην τεελυταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πάλι στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Τζορτζ Μπάλντοκ να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και να δηλώνει ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση και είναι στο χέρι του έμπειρου τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει ή μη.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους Μπουχαλάκη, Ιωαννίδη με την παρουσία τους στο ματς της Παρασκευής να είναι αμφίβολη καθώς και οι δύο δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα την Τετάρτη (22/3). Ο μέσος της Κόνιασπορ ναι μεν ανέβασε ρυθμούς χωρίς όμως να πάρει μέρος σε όλη την προπόνηση ενώ το ίδιο ισχύει για τον Ιωαννίδη ο οποίος έπαιξε με ενοχλήσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γυμνάζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Την Πέμπτη το πρωί,. στις 11:00 αναχωρεί με τσάρτσερ για το Φάρο η αποστολή της Εθνικής, η οποία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 19:15, ενώ η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ