ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά λόγω προσαγωγού ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε προληπτικά λόγω προσαγωγού ο Βιγιαφάνιες
ΕUROKINISSI

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την σαββιάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε προληπτικά κατά τη διάρκεια εσωτερικού φιλικού ματς και αποχώρησε, λόγω ενόχλησης στον προσαγωγή.

Εσωτερικό φιλικό παιχνίδι 90λεπτών περιελάμβανε η σαββατιάτικη (10/10) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης", ωστόσο, δεν έλειψαν και πάλι τα απρόοπτα για τους πράσινους, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε προληπτικά από το ματς, λόγω(νέας) ενόχλησης στον προσαγωγό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνιζαν πάντως πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Και η ενόχληση που αισθάνθηκε -μετά από μία υπερέκταση για να προλάβει μία μπαλιά- ήταν περισσότερο λόγω του αυξημένου προπονητικού φορτίου των τελευταίων ημερών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πιθανό να πάει κι άλλο πίσω η επιστροφή του στη δράση. Και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη εάν θα είναι διαθέσιμος (και) για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που ακολουθεί (το επόμενο Σαββατοκύριακο) μετά τη διακοπή.

Με τις πράσινες φανέλες στο δίτερμα αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος, ενώ με τις γκρι έπαιξαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία ο Ιωαννίδης, κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης. Ο δε Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ