ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1) μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η Λεωφόρος πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Η Λεωφόρος πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (18/1) το μεσημέρι θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Η σειρά των τριών αγώνων με τον ΠΑΟΚ σε διάστημα μίας εβδομάδας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα πλησιάζει και το μεσημέρι της Τρίτης (17/1) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε σε επίσημη ανακοίνωσή της, τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του κυριακάτικου (18/1, 19:30) αγώνα πρωταθλήματος με το "δικέφαλο του Βορρά" στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων, που θα γίνει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, θα ξεκινήσει από τις 14:00 της Τετάρτης (18/1), με τους φίλους του "τριφυλλιού" να προετοιμάζουν ακόμη ένα sold out.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ:

"Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10 ευρώ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Θύρες 6, 7: 25 ευρώ

-Θύρες Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 35 ευρώ

-Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 40 ευρώ

-Θύρες 5Α, 9, 11: 60 ευρώ

-Θύρα 2: 80 ευρώ

-Θύρα 10: 100 ευρώ

-Θύρα 3 (VIP): 150 ευρώ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ