ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση της Αλτάι για τον Χατζηγιοβάνη

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβανης
Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβανης EUROKINISSI

Η προσέγγιση της νεοφώτιστης στην τουρκική Superlig Αλτάι, στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Χατζηγιοβάνη και η "πόρτα" των "πράσινων"

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν... πέραση στην Τουρκία. Δύο εβδομάδες μετά την προφορική συμφωνία ανάμεσα στους "πράσινους" και την Γκεζτεπέ, για την πώληση του Αργύρη Καμπετσή αντί 300.000 (συν 300.000) ευρώ, το "τριφύλλι" δέχθηκε πρόταση από άλλον τουρκικό σύλλογο για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Συγκεκριμένα απ’ την Αλτάι, ομάδα που κέρδισε πριν από λίγες εβδομάδες την άνοδό της στην Superlig, η οποία προσέγγισε επίσημα τους "πράσινους" εκφράζοντας την επιθυμία της να αποκτήσει τον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022.

Οι "πράσινοι" δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν την πρόταση των Τούρκων και την απέρριψαν ευγενικά, τονίζοντας πως στις άμεσες προτεραιότητές τους είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον 24χρονο Μυτιληνιό εξτρέμ έως το 2024.

Εντός των επόμενων ημερών άλλωστε, υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν οι συζητήσεις την πλευρά του "Χάτζη", προκειμένου να τα βρουν για νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ