ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" μέσα στη Δευτέρα (31/5) του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ

Ο Αργύρης Καμπετσής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Αργύρης Καμπετσής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Λεπτομέρειες μένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Αργύρη Καμπετσή στην Γκεζτεπέ με όφελος 300.000+300.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό και 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Θέμα... ωρών είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό, στην τουρκική Γκεζτεπέ. Οι "πράσινοι" τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα απ’ την Τουρκία που ολοκλήρωσε το εφετινό πρωτάθλημα της Superlig στη 10η θέση κι επί της ουσίας απομένει να αποσταλεί μόνο ένα έγγραφο από την τουρκική ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της διαπραγμάτευσης.

Το κέρδος για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει για την πώληση του Καμπετσή (ο οποίος στις 22 Μαρτίου είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2024) το ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ στην όλη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και δύο μπόνους, 150.000 ευρώ το καθένα, τα οποία θα «πληρωθούν» μόνο αν ο 22χρονος επιθετικός παίξει σε κάθε ένα απ’ τα δύο επόμενα χρόνια στο 50% (και πάνω) των αγώνων της Γκοζτεπέ.

Οι "πράσινοι" θα διατηρήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%, που θα έχει ισχύ μέχρι και 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Καμπετσή με την Γκεζτεπέ.

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού με την τουρκική ομάδα (στην οποία αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν οι γνωστοί μας απ’ τα ελληνικά γήπεδα Μπράουν Ιντέγε και Στέφανο Ναπολεόνι) θα είναι 3ετές ή 4ετές –αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα- ενώ οι απολαβές του θα φτάνουν τις 250.000 ευρώ σε ετήσια βάση (στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό η συμφωνία ήταν για αποδοχές 140.000 ευρώ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ