ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο "Υγεία" για τυπικό επανέλεγχο ο Αντονίτο

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Απουσίασε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αντονίτο Ρεγάλ αφού βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει έναν απολύτως τυπικό επανέλεγχο για τη βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε υποστεί.

Ο Αντονίτο Ρεγάλ δεν έδωσε το "παρών" στη σημερινή (19/11) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, διότι εισήχθη στο "Υγεία", προκειμένου να κάνει έναν απολύτως τυπικό επανέλεγχο, μέσω αναλυτικών εξετάσεων, σε ότι αφορά με το μικρόβιο που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές Οκτωβρίου και του δημιούργησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο έλεγχος είναι πέρα για πέρα τυπικός κι ο Ισπανός μπακ είναι πλέον απολύτως καλά στην υγεία του, αφήνοντας πίσω του όλη αυτή την περιπέτεια που τον κράτησε για περίπου τέσσερις εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Εντούτοις, λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία, έπρεπε να εισαχθεί και να είναι πλήρως απομονωμένος από τους υπόλοιπους, ούτως ώστε να γίνει προσεκτικά η συγκεκριμένη επανεξέταση κι ο επανέλεγχος. Κάτι που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν περνάει ένα διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής που ακολούθησε ο ασθενής κατά το πρώτο, πολύ δύσκολο διάστημα της λοίμωξης που αντιμετώπισε.

Ο Αντονίτο ίσως χρειαστεί να μείνει για ένα-δυο 24ωρα στο νοσοκομείο, μέχρι να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος κύκλος των εξετάσεων κι ακολούθως θα επανενταχθεί στις προπονήσεις των "πράσινων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ