ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις για μία θέση στην ενδεκάδα

Ο Αϊτόρ σε φάση από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
Ο Αϊτόρ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο EUROKINISSI

Οι Αϊτόρ, Σαβιέρ, Μολό διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό. Άλλα κόλπα από τον Ρουμάνο τεχνικό στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με τον Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11) να βλέπει και τους Διούδη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια οι τρεις διεθνείς ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα ο καθένας. Ο μεν Κουρμπέλης έκανε αποθεραπεία, ο Διούδης αποφόρτιση και ο Χατζηγιοβάνης γυμνάστηκε κανονικά.

ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με την ενδεκάδα, δύο 24ώρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μπόλονι δείχνει να προβληματίζεται για δύο θέσεις. Η μία στο αριστερό φτερό της επίθεσης και η άλλη πίσω από τον Καρλίτος.

Ας δούμε τα έως τώρα δεδομένα. Για το αριστερό φτερό οι Αϊτόρ, Σαβιέρ και Μολό παλεύουν με τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Και αν ο Ισπανός ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα τις προηγούμενες μέρες με βάση και την εικόνα του τις τελευταίες ώρες τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Γάλλος εξτρέμ με τη συμμετοχή τους σε φουλ ρυθμούς προπόνησης διεκδικούν και αυτοί τη θέση με τις ίδιες πιθανότητες. Βέβαια σε περίπτωση που παίξει ο Μολό το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Χατζηγιοβάνης αριστερά και ο Γάλλος δεξιά.

Η άλλη θέση που δείχνει να προβληματίζει τον Μπόλονι είναι αυτή πίσω από τον Καρλίτος καθώς ναι μεν ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε ένα πλάνο με τον Βιγιαφάνιες ως βασικό αλλά δεν μπορεί ο Αργεντινός να δώσει το 100% που απαιτείται στο ντέρμπι δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Μακέντα.

Έχει βέβαια μπροστά του και την προπόνηση της Παρασκευής (20/11) μέχρι να αποφασίσει για τα τελικά του πλάνα και τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του Σαββάτου. Και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οι δεδομένες απουσίες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Χασάν να κάνουν τον Μπόλονι να αλλάξει τα πλάνα του αναφορικά με το σύστημα και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ

Στην προπόνηση της Πέμπτης (21/11) τώρα, την πρώτη στη διάρκεια της διακοπής με όλους τους παίκτες παρόντες ο Λάζλο Μπόλονι προτίμησε να χαλαρώσει τους ρυθμούς και να μην γυμνάσει την ομάδα του μαζί αλλά να την χωρίσει σε δύο γκρουπ.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με τους μεν να κάνουν προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και τους δε να κάνουν προθέρμανση, "κορόιδο", παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ