ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανεβάζουν ρυθμούς οι Γεντβάι, Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ανεβάζουν ρυθμούς οι Γεντβάι, Σένκεφελντ
INTIME SPORTS

Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ ανέβασαν ρυθμούς εκγύμνασης στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3) και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Κάθε μέρα που περνάει όλο και καλύτερα είναι οι Γεντβάι και Σένκεφελντ με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν ρυθμούς εκγύμνασης την Παρασκευή (22/3) και να ακολουθούν το πρώτο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αρκετά σύντομα θα είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ και δεν αποκλείεται κάποιος εκ των δύο να είναι διαθέσιμος και για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (31/3).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, προτού συνεχίσουν με ατομικό. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ