ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πέρεθ ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μαρκάει τον Μέσι σε ματς της Λεγανές με την Μπαρτσελόνα | 16 Ιουνίου 2020
Ο Ρούμπεν Πέρεθ μαρκάει τον Μέσι σε ματς της Λεγανές με την Μπαρτσελόνα | 16 Ιουνίου 2020 JOAN MONTFORT/AP IMAGES

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος, Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Λεγανές είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Στο πρόσωπο του Ρούμπεν Πέρεθ βρήκε τον εκλεκτό που αναζητούσε για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 32χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 26 Απριλίου 1989) Ισπανός αμυντικός μέσος με θητεία στην Ισπανία και την Ιταλία και γεμάτες χρόνιες τα τελευταία χρόνια στην Λεγανές θα ενισχύσει το "τριφύλλι".

Ο Πέρεθ είχε συμβόλαιο έως το 2022 με την Λεγανές αλλά υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιο του ώστε από τη στιγμή που η ομάδα του δεν θα ανέβαινε στην πρώτη κατηγορία θα μπορούσε να αποχωρήσει και αυτό θα συμβεί για να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται μάλιστα στη διάρκεια της Δευτέρας (12/7) στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την υπογραφή διετές συμβολαίου.

Ο έμπεριος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χετάφε, Ελτσε, Τορίνο, Γρανάδα και Λεγκανιές. Στο ενεργητικό του έχει 261 συμμετοχές στην Primera Divizion με δύο γκολ και έξι ασίστ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 37 ματς στο ενεργητικό του.

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι ενώ φυσικά η απόκτηση του αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ