ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Την Δευτέρα στην Αθήνα η οικογένεια Καμίνσκι

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι,
Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Καμίνσκι θα βρίσκεται την Δευτέρα (1/5) στην Αθήνα για να προχωρήσει το ζήτημα της μεταβίβασης του Παναιτωλικού που έχει μετατραπεί σε σίριαλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η οικογένεια Καμινσκι θα βρίσκεται την Δευτέρα (1/5) στην Αθήνα για το ιδιοκτησιακό του Παναιτωλικού και τη μεταβίβαση των μετοχών, που έχει μετατραπεί σε σίριαλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την πλευρά του Αμερικανού ιδιοκτήτη προκύπτει αισιοδοξία πως η συμφωνία θα προχωρήσει κανονικά και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Οι οποιεσδήποτε δυσκολίες εμφανίστηκαν τον τελευταίο μήνα στο deal, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και από το περιβάλλον του κυρίου Καμίνσκι θεωρούν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξει άλλο εμπόδιο.

Τα δικηγορικά γραφεία των δύο πλευρών συνεργάζονται καθημερινά, ώστε να προλάβουν να τελειώσουν εντός προθεσμιών όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες και να μπει ο Παναιτωλικός στη νέα εποχή.

Από την πλευρά του Παναιτωλικού, περιμένουν να καταβληθούν τα χρήματα βάσει της αρχικής συμφωνίας, ώστε να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση και να περάσει η ΠΑΕ σε νέα χέρια. Τηρούν στάση αναμονής, γνωρίζουν για το επικείμενο ταξίδι της οικογένειας Καμίνσκι και προσδοκούν ότι δεν θα προκύψει νέα καθυστέρηση.

Παράλληλα, η δικηγορική εταιρεία της οικογένειας Καμίνσκι κινεί τις διαδικασίες για να ολοκληρώσει εντός των επομένων εβδομάδων και την μεταβίβαση του Εμίλεον.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ