STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Με ανατροπή τον "εκτέλεσε" στο 84'

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναιτωλικού
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναιτωλικού EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Αριγίμπι, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην ανατροπή κι έφυγε με τη νίκη (1-2) από το Αγρίνιο. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι Γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και άνοιξε το σκορ με τον Αριγίμπι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ωστόσο στην ανατροπή και έφυγαν με τη νίκη (1-2) χάρη στα γκολ των Κρίζμαν (με πέναλτι) και Κάργα με κεφαλιά) στο 54ο και 84ο λεπτό αντίστοιχα.

Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό βοήθησε η αύρα που έφερε ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Αγρινίου.

Προκάλεσε αναστάτωσε στους φιλοξενούμενους αμυντικούς, πάτησε περιοχή, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει ούτε με τον εύκολο, ούτε με τον πιο δύσκολο τρόπο.

Έδωσε όμως την ασίστ στο γκολ του Αριγίμπι. Σε μια φάση που οι μεσοεπιθετικοί του Παναιτωλικού έκρυψαν την μπάλα. Μπαρμπόζα, Ντίας με τη μία επαφή, ο Καρέλης με δύο και ο Αμερικανός τελείωσε τη φάση, ανοίγοντας το σκορ.

ΔΕΝ ΤΟ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΌΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή, είχε την κυκλοφορία, δεν είχε τις τρομερές ευκαιρίες.

Είχε όμως μία μεγάλη. Αυτή στο τέλος του πρώτου μέρους με το δοκάρι από την κεφαλιά του Ντίας. Δεν την έστειλε στα δίχτυα, δεν σκότωσε το ματς στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Και το πλήρωσε.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένος, άλλωστε η ομάδα του δεν παρουσίασε κάτι θετικό στο πρώτο μέρος

Γι' αυτό και προχώρησε και σε αλλαγή προσώπων στο δεύτερο μέρος. Και δικαιώθηκε, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός επαναπαύτηκε.

Ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του του Τσότσαλιτς στον Παμλίδη, ο Κρίζμαν ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και ισοφάρισε στο 54ο λεπτό.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ο ΠΑΣ πατούσε καλύτερα, είχε και ψυχολογία και αγωνιστικά αποθέματα. Και επιφύλαξε τη χαριστική βολή στο 84ο λεπτό.

Από αέρος. Με την κεφαλιά του Κάργα, ο οποίος σηκώθηκε ψηλά, νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο - σε μια γενικά κακή αμυντική συμπεριφορά - νίκησε τον Μελίσσα (αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Κνετ, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία) και χάρισε το τρίποντο.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ