ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Εκτός για μερικές εβδομάδες ο Σενγκέλια

Παναιτωλικός: Εκτός για μερικές εβδομάδες ο Σενγκέλια
Ο Λεβάν Σενγκέλια INTIME SPORTS

Ο Λεβάν Σενγκέλια αναμένεται να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες όπως δήλωσε ο γιατρός της εθνικής Γεωργίας σε Μέσα της χώρας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Λεβάν Σενγκέλια του Παναιτωλικού έπαιξε βασικός κόντρα στην Εθνική μας και αποχώρησε με τραυματισμό και φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο γιατρός της ομάδας, Ντάτο Καραμπάτζε, σε δηλώσεις του σε Μέσα της χώρας μετά το ματς αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του Κβαρατσχέλια αλλά και του επιθετικού της ομάδας του Αγρινίου.

"Όσο για τον Σενγκέλια, υπέστη τραυματισμό στην αστραγαλοκνήμη και μόλις πήρα τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών, σύμφωνα με τα οποία έχει ένα μικρό κάταγμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό, γιατί σε λίγες εβδομάδες ο Λεβάν θα είναι εντάξει.

Θυμάστε την άσχημη σύγκρουση του παιχνιδιού όταν ο Σενγκέλια και ο αντίπαλός του έπεσαν ταυτόχρονα και ο Έλληνας παίκτης έπεσε πάνω του με όλο του το σώμα στην άρθρωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα κορυφαίο κάταγμα του έσω κονδύλου της κνήμης.

Εκείνη τη στιγμή πήγα αμέσως στην άκρη του γηπέδου, ωστόσο ο διαιτητής μου έκανε σήμα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Φαίνεται ότι στην αρχή ο Λεβάν του είπε ότι θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι, ωστόσο σύντομα κατάλαβε ότι πονούσε έντονα και καταλάβαμε επίσης ότι ήταν αδύνατο να συνεχίσει.

Τότε έπρεπε να σταματήσουμε, ωστόσο, όπως προανέφερα, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό γενικά και ο Σενγκέλια θα παίξει σίγουρα στο Euro 2024", δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της εθνικής Γεωργίας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ