STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0: Ο Ταμπίτζε ήταν ο λυτρωτής και οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν την παραμονή

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS /  -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου χάρη σε γκολ του Ταμπίτζε στο 53ο λεπτό και οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία. Πάρτι στις εξέδρες της έδρας των γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός θα αγωνίζεται στην Stoiximan Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου και σε συνδυασμό και με την ήττα της Κηφισιάς, εξασφάλισαν την παραμονή τους.

"Χρυσός" σκόρερ ο Ταμπίτζε, ο οποίος στο 53ο λεπτό με γκολ από κοντά, έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στους Αγρινιώτες. Πάρτι στήθηκε στις εξέδρες του Αγρινίου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0: Ο Ταμπίτζε ήταν ο λυτρωτής και οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν την παραμονή

Ο Παναιτωλικός έφτασε κάπως έτσι τους 33 βαθμούς και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού με μία αγωνιστική να απομένει. Στους 34 βαθμούς οι Περιστεριώτες, οι οποίοι επίσης έχουν καθαρίσει.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένταση, με αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και κάρτες, ενώ οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, όμως γρήγορα ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και επιχείρησε να βάλει πίεση στην εστία του Μαρκετζιάνι.

Οι σπουδαιότερες στιγμές στο πρώτο μέρος ανήκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι πάτησαν γκάζι πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Λιάβας από τα αριστερά στην περιοχή τροφοδότησε τον Τορεχόν, ο οποίος πλάσαρε, με τον Μαρκετζιάνι να αποκρούει εντυπωσιακά με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λιάβας εκτέλεσε εκτός περιοχής, όμως ήταν άστοχος.

Στο 45+4' ο Παναιτωλικός είχε νέα καλή στιγμή. Ο Λομόνακο έκανε το σουτ στα δεξιά στην περιοχή, δεν έβαλε στην μπάλα τα κατάλληλα φάλτσα, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

O Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μάλης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, βρήκε τον Ταμπίτζε, ο οποίος καλυπτόμενος σκόραρε. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ο Βέργος πέρασε τον Τσάβες, αλλά ο Οικονόμου έκοψε σωτήρια το πλασέ του.

Οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, όμως όποτε χρειάστηκε ο Τσάβες φώναζε παρών, αποσοβώντας τους κινδύνους που δημιουργούσε ο Ατρόμητος. Όσο κυλούσαν τα λεπτά και σε συνδυασμό με το σκορ στο έτερο παιχνίδι στην Καισαριανή, στηνόταν πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου, που έδινε ώθηση στους Αγρινιώτες.

Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες στο 87ο λεπτό, με τον Κούντε να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη στο 90+6' και για τους γηπεδούχους με τον Ταμπίτζε, όμως δεν είχε πλέον μεγάλη σημασία. Ο Παναιτωλικός γιόρταζε την παραμονή του στη Stoiximan Super League.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0: Ο Ταμπίτζε ήταν ο λυτρωτής και οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν την παραμονή
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου (86' Μπακάκης), Μαλής, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Χουάνπι (86' Ντουάρτε), Πέρεθ (81' Τσιγγάρας), Λιάβας (68' Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (68' Σίλβα), Ντίας
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης (82' Τριμμάτης), Ντε Μποκ, Ασεβέδο (73' Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κουέν (73' Βρακάς), Κούντε, Γκονζάλεθ, Βαλένσια, Βέργος (73' Αντζιέλσκι)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ