ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός - Άντερλεχτ 1-2: Φιλική ήττα, αγωνία για Μπακάκη

Στιγμιότυπο από το Παναιτωλικός - Άντερλεχτ
Στιγμιότυπο από το Παναιτωλικός - Άντερλεχτ ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Άντερλεχτ στο φιλικό ματς στο Γεντί Κουλέ, σ' ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στον απόηχο των φόβων ότι ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 2-1 από την Άντερλεχτ στο φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας, σ' ένα ματς στον απόηχο του τραυματισμού του Μιχάλη Μπακάκη στο γόνατο.

Ο 31χρονος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 8ο λεπτό του αγώνα, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον αντικαθιστά με τον Γιώργο Λιάβα. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Έλληνα αμυντικό, που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Η Άντερλεχτ βρήκε πολύ γρήγορα δίχτυα, με τον Φάμπιο Σίλβα να κάνει την παράλληλη και τον Μουρίγιο να πλασάρει μέσα από την περιοχή για το 1-0.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς στο 26ο λεπτό. Ο Χατζηθεοδωρίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Καρέλη που έκανε άψογο κοντρόλ, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο 36' τα "καναρίνια" απείλησαν εκ νέου με φοβερή ενέργεια του Νταγκό που πέρασε δυο αντιπάλους από τα δεξιά, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Φαν Κρόμπριζ.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο Ανέστης με τρομερή επέμβαση σε νέο τετ-α-τετ με τον Σίλβα κράτησε το 1-0.

Στο 60' ο Ξενιτίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαν Κρόμπριζ, ο οποίος μπλόκαρε τη κεφαλιά του 23χρονου μέσου. Η Άντερλεχτ διεύρυνε τη διαφορά της στο 87'.

Ο Άρνσταντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-0 για να απαντήσουν δύο λεπτά μετά τα "καναρίνια" με το γκολ του Σενγκέλια, που μείωσε σε 2-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Φλορς, Κολοβός, Ντιαγκό, Μόρσεϊ, Καρέλης.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Φαν Κρόμπριζ, Μουρίγιο, Ντελκρουά, Σαντίκι, Μπουτέρα, Νταβάρα, Φερσχάρεν, Ασιμέρου, Στρόικινς, Σίλβα, Ελ Χατζ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ