ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βαρόνε

Ο Ιβάν Βαρόνε με τη φανέλα του Παναιτωλικού
Ο Ιβάν Βαρόνε με τη φανέλα του Παναιτωλικού PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ιταλού μέσου, Ιβάν Βαρόνε με μεταγραφή από τη Ρετζιάνα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μια ημέρα μετά τη μεταγραφή του Ζεστέντ, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ιβάν Βαρόνε με μεταγραφή από την ιταλική Ρετζιάνα, έναντι 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο 28χρονος Ιταλός μέσος υπέγραψε με την ομάδα του Αγρινίου, συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Την περσινή σεζόν με τη Ρετζιάνα στη Serie B κατέγραψε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην οποία σημείωσε μάλιστα από πέντε γκολ. Ο Παναιτωλικός είναι η πρώτη του ομάδα στο εξωτερικό, καθώς έως τώρα αγωνίστηκε σε ομάδες της Ιταλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων υπέγραψε σήμερα η ομάδα μας με τον Ίβαν Βαρόνε (Ivan Varone). Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1992 στη Νάπολη και αγωνίστηκε σε ομάδες της Ιταλίας, με τελευταία τη Ρετζιάνα με την οποία ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρησή του.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ