ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Δικός του ο Ζεστέντ

Το νέο μεταγαρφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, Ρούντι Γκεστέντε με τη φανέλα της Άστον Βίλα
Το νέο μεταγαρφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, Ρούντι Γκεστέντε με τη φανέλα της Άστον Βίλα © 2015 RUI VIEIRA/ FILE PHOTO / AP IMAGES

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού, Ρούντι Ζεστέντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μέμπουρν και υπέγραψε συμβόλαιο μονετούς διάρκειας.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούντι Ζεστέντ, με τον 32χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους Αγρινιώτες.

Ο Ζεστέντ έχει καταγράψει συνολικά 178 συμμετοχές στην Championship και 51 στην Premier League με τις φανέλες των Μπλάκμπερν, Κάρντιφ, Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μέλμπουρν Σίτι από την οποία έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τον Ζεστέντ, ακολουθεί η μεταγραφή του Ιταλού μέσου, Ιβάν Βαρόνε, ο οποίος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα καναρίνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Ο Ρούντι Ζεστέντ (Rudy Gestede) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός χρόνου. Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1988 στη Γαλλία και αγωνίστηκε στη Μετς και τις Κάνες. Συνέχισε στην Κάρντιφ, τη Μπλάκμπερν, την Άστον Βίλα και τη Μίντλεσμπρο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βίκτορι Μελβούρνης. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική U21 της Γαλλίας και την Εθνικής Ανδρών του Μπενίν απ’ όπου κατάγεται.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ