ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Ντροπή αυτά τα πράγματα"

Παναγόπουλος: "Ντροπή αυτά τα πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα αντιμετώπισαν οι παίκτες του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Πολύ μεγάλη ήταν η ένταση που είχε η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο, η οποία εξακολούθησε να υφίσταται και μετά το τέλος του αγώνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος όταν έκανε δηλώσεις στη στην κάμερα της NOVA. Αναλυτικά είπε:

"Ο Πανιώνιος με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια. Δείτε τι αντιμετωπίζουμε. Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να γίνονται τραγικά πράγματα. Ποδοσφαιριστής χτύπησε ποδοσφαιριστή και δεν αποβλήθηκε και προπονητής χτύπησε ποδοσφαιριστή και δεν έγινε τίποτα. Αυτός ο Πανιώνιος με την ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές θα είναι και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ".

Λίγο αργότερα είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Βρίσκομαι σε αυτή την αίθουσα μόνο και μόνο γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι εδώ εκπροσωπώντας τον ιστορικότερο σύλλογο στην Ελλάδα. Η οργή και ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος συμβουλάτορας.

Δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω ανάλυση του αγώνα. Όποιος ήταν εδώ σήμερα είδε πολλά και κατάλαβε ακόμα περισσότερα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτή η ομάδα είναι για πολύ μεγάλα πράγματα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ