ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Επιστροφή 18 βαθμών για τους Πατρινούς, που τακτοποίησαν τις οφειλές τους προς έξι παίκτες

Παναχαϊκή: Επιστροφή 18 βαθμών για τους Πατρινούς, που τακτοποίησαν τις οφειλές τους προς έξι παίκτες
EUROKINISSI

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού απομακρύνθηκε οριστικά για την Παναχαϊκή, με την ομάδα της Πάτρας να έρχεται σε συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές για ρύθμιση των οφείλων της προς αυτούς και να βλέπει να της επιστρέφονται 18 βαθμοί.

Η Παναχαϊκή αντιμετώπισε φέτος τεράστια προβλήματα λόγω οφειλών της προς ποδοσφαιριστές που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει βαθμούς εκτός γηπέδων, ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) η ομάδα της Πάτρας δέχτηκε μία τεράστια ανακούφιση.

Αυτή ήρθε μέσω συμφωνίας που έκανε με έξι ποδοσφαιριστές -που είχαν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών- για την τακτοποίηση των οφειλών τους, με την Παναχαϊκή να τα βρίσκει με τους Αργυρόπουλο, Λαμπρόπουλο, Μαρκοπουλιώτη, Ανάκογλου, Σταμόπουλο και Αποστολόπουλο και να βλέπει να της επιστρέφονται 18 βαθμοί που την ανέβασαν στην 7η θέση.

Επιπλέον, το θετικό για τους κοκκινόμαυρους είναι ότι απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ενεργοποίησης των Λαμπρόπουλου και Πινδώνη, που είχαν επιλέξει να φτάσουν στην ενεργοποίηση χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει επιβολή ποινών.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την από 24.04.2023 αίτηση ενεργοποίησης ποινών του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Λαμπρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή ως απαράδεκτη.

-Απορρίπτει την από 24.04.2023 αίτηση ενεργοποίησης ποινών του ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Πινδώνη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή ως απαράδεκτη.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ