ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία: "Τα 3 γκολ ήταν αρκετά"

Πάμπλο Γκαρσία: "Τα 3 γκολ ήταν αρκετά"
Πάμπλο Γκαρσία INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις των Γκαρσία, Κρέσιτς και Βιεϊρίνια μετά το παιχνίδι της Τούμπας και το 3-0 επί της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ κάτι φυσικά που αφήνει ικανοποιημένους τους πάντες στην ομάδα.

Ωστόσο η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη (Ρουμπίν, Ολυμπιακός) και σε αυτό στάθηκαν ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Γκαρσία, Κρέσιτς και Βιεϊρίνια.

Πάμπλο Γκαρσία: "Τα 3 γκολ ήταν αρκετά"

"Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε καλά τα πράγματα. Το γκολ είναι πολύ σημαντικό, αλλά πιστεύω ότι το σημαντικότερο ήταν η συγκέντρωση. Μπορούσαμε (σ.σ. να πετύχουμε και άλλα γκολ), αλλά όταν το σκορ είναι 3-0 είναι φυσιολογικό να ηρεμείς στο παιχνίδι", σχολίασε αρχικά.

Για το αν θεωρεί ότι σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί εκδίκηση: "Εμείς θέλουμε να νικάμε. Τα τρία γκολ είναι σημαντικά και φτάνουν. Πέρσι είχαμε νικήσει και στο τελευταίο παιχνίδι".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ρούμπιν στο Καζάν: "Είναι σημαντικός αγώνας. Πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία που πρέπει να έχουμε".

Για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό: "Πρώτα θα σκεφτούμε τον αγώνα της Πέμπτης, πώς θα πάμε να νικήσουμε και την Κυριακή με ηρεμία θα δώσουμε το 100%".

Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Αυτή είναι η ποιότητά μας"

" Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είδαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και φάνηκε ότι και στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ.

Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι η ποιότητα της ομάδας μας, τα στοιχεία των παικτών που έχουμε και έτσι μπορείς να πετύχεις εύκολα τρία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα", σχολίασε ο Πορτογάλος.

Ντάριο Κρέσιτς: "Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη"

Αρχικά είπε: "Ξεκινώντας μια δύσκολη εβδομάδα είναι σημαντικό να παίρνεις τέτοια καθαρή νίκη". Και πρόσθεσε για την φάση που δέχτηκε κίτρινη κάρτα: "Διαμαρτυρήθηκα, ρώτησα τι ακριβώς συνέβη, είπα στον διαιτητή ότι στόχευα την μπάλα και όχι τον αντίπαλό μου".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ρούμπιν και Ολυμπιακό δήλωσε: "Για αυτό και σημείωσα πριν την σημασία της νίκης, την χρειαζόμασταν. Δεν είναι μόνο τα δύο παιχνίδια, είναι και η μετακίνηση στην Ρωσία. Θα επιστρέψουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής (σ.σ. 30/9) και αμέσως μετά θα μεταβούμε στην Αθήνα.

Πρέπει να ξεκουραστούμε, να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι, να δίνουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ