CHAMPIONS LEAGUE

Πάμε σαν άλλοτε...

Πάμε σαν άλλοτε...
ροναλντο

Πιο δυνατή από ποτέ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ θεωρεί ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά από τις περασμένες σεζόν και ότι η ομάδα του διαθέτει τους παίκτες που θα την φέρουν ξανά στην κορυφή.
" Η Μάντσεστερ κάθε χρόνο έχει τις ευκαιρίες για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Πέρσι είμασταν λίγοι απέναντι στην Μίλαν και αποτέλεσε μεγάλη απογοήτευση για εμάς. Αυτό μας έκανε πιο αποφασισμένους να κερδίσουμε το τρόπαιο την φετινή σεζόν. Θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε. Η ομάδα είναι τόσο δυνατή που ακόμα και με αλλαγές στην 11άδα μπορούμε να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί", ήταν οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο που και φέτος αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο της ομάδας.

Ο Φέργκιουσον δήλωσε ότι θα παρατάξει παίκτες που δεν έχουν χρόνο πολύ συμμετοχής στους "μπέμπηδες" στους εναπομείναντες αγώνες της διοργάνωσης και θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα μέχρι την επανέναρξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αγγλικού συλλόγου.

" Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να φθάσουμε στην επόμενη φάση με το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα που είμαστε στην επόμενη φάση μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Έχουμε τέσσερα γκολ στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο που παίζουμε. Ο Ρούνεϊ και ο Κάρλος Τέβεζ έχουν ταιριάξει απόλυτα μεταξύ τους στον τρόπο που αγωνίζονται. Συνδυάζονται πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και κάνουν φανταστική δουλειά στο σκοράρισμα", επισήμανε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Ο Σέρβος Βίντιτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "μπέμπηδες" για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο διεθνής αμυντικός θεωρεί ότι η Μάντσεστερ είναι ο αντίπαλος που όλες οι ομάδες φοβούνται αυτή την χρονική στιγμή να αντιμετωπίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ: " Aυτή την στιγμή είμαστε ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τις υπόλοιπες ομάδες στην διοργάνωση. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες μπροστά και μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ