ΑΡΗΣ

Πάλμα: "Λατρεύω τον Ρονάλντο, ήθελα από παιδί να του μοιάσω"

Ο Πάλμα πανηγυρίζει το γκολ του αλά Ρονάλντο στο Άρης - Λαμία
Ο Πάλμα πανηγυρίζει το γκολ του αλά Ρονάλντο στο Άρης - Λαμία ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στο παιχνίδι με τη Λαμία, Λουίς Πάλμα, σχολίασε στη NOVA το χατ-τρικ που πέτυχε, αλλά και τον πανηγυρισμό του αλά Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως από μικρό παιδί ήθελε να του μοιάσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο επιθετικός του Άρη, Λουίς Πάλμα, ο οποίος επέλεξε να πανηγυρίσει το χατ-τρικ του στο ματς με τη Λαμία, όπως και ο Πορτογάλος.

Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) ο Πάλμα σχολίασε την απόδοσή του και τόνισε πως ο από παιδί τον θαύμαζε και ήθελε να του μοιάσει.

Για το πώς ένιωσε μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Λαμία: "Απόλυτα ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να το καταφέρω, αλλά και γιατί νικήσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία δεν νικήσαμε.

Έχω πετύχει άλλο ένα χατ-τρικ στην καριέρα μου, στην πατρίδα μου, την Ονδούρα, τη σεζόν 2020-2021. Είμαι πολύ περήφανος που πλέον έχω δύο χατ-τρικ".

Για το αν περίμενε ότι κάποια στιγμή θα πετύχαινε χατ-τρικ, αλλά και για το γεγονός ότι αυτό ήταν το 25ο χατ-τρικ παίκτη του Άρη στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία: "Οπωσδήποτε το περίμενα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με αυτά τα τρία γκολ και την ασίστ που έδωσα επικρατήσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα ότι αυτό είναι το 25ο χατ τρικ παίκτη του Άρη στην πρώτη κατηγορία. Αυτό με κάνει πιο χαρούμενο, γιατί τώρα ξέρω ότι πέρασε στην ιστορία της ομάδας. Εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο".

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του, αλλά και ο προπονητής στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα: "Μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου είπανε να συνεχίσω να σκοράρω".

Για τον τρόπο που πανηγύρισε τα γκολ, ο οποίος θύμισε τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για την μπάλα που πήρε σπίτι του: "Την μπάλα την πήρα και δεν τη δίνω σε κανέναν, γιατί είναι το ενθύμιό μου από αυτό το παιχνίδι. Πράγματι, ο τρόπος που πανηγύρισα είναι αλά Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον θαύμαζα από μικρό παιδί. Τον λάτρευα και τον λατρεύω αυτόν τον παίκτη και ήθελα από παιδί να του μοιάσω".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν με τη Λαμία. Παίξαμε καλά και συγκεντρωμένα στον προηγούμενο αγώνα. Είχαμε την κατοχή και αμυνθήκαμε καλά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε στα Γιάννινα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και λόγω της διακοπής που έρχεται. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και να πάμε ήρεμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για να δουλέψουμε σε αυτό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ