ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλάσιος: "Μου δίνει ελευθερία στις κινήσεις μου ο Γκατσίνοβιτς"

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει το γκολ του στο Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Παλάσιος πανηγυρίζει το γκολ του στο Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός | 16 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Παλάσιος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στην εμφάνιση του τριφυλλιού αλλά και στο πόσο τον βοηθάει η παρουσία του Γκατσίνοβιτς.

Ο Παλάσιος βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμη παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, άνοιξε το σκορ και έφτασε τα επτά τέρματα στο πρωτάθλημα και οκτώ συνολικά.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Αργεντινός εξτρέμ μίλησε για το ματς με την ομάδα της Ριζούπολης, αναφέρθηκε στο πόσο τον βοηθάει ο Γκατσίνοβιτς σημείωσε πως για αυτό ήρθε στην Ευρώπη για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

"Πιστεύω ότι τα πέναλτι ήρθαν γρήγορα και αυτό μας βοήθησε αλλά στη συνέχεια είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Όμως αυτό δείχνει και τη δουλειά που κάνουμε στη διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά δεν πρέπει να τις χάνουμε".

Για το πόσο τον βοηθάει στο παιχνίδι του ο Γκατσίνοβιτς;

"Ο Μιγιάτ είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστές με βοηθάει πολύ βρίσκεται δίπλα μου, μου δίνει ελευθερία στις κινήσεις μου, και με βοηθάει ως εξτρέμ".

Για το αν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του:

"Πράγματι είναι μια καλή στιγμή στην καριέρα μου αυτό μου συνέβη και όταν έπαιζα σε άλλους συλλόγους στην πατρίδα μου. Αυτό επιδίωκα να παίξω και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου".

Αλεξανδρόπουλος: "Βάσει ποιότητας αξίζουμε να είμαστε στα playoffs"

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης αλλά και στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του:

"Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν. Σκοράραμε νωρίς, μπορούσαμε κι ένα τρίτο γκολ για να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά τις χάσαμε, είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική προσπάθεια. Νικήσαμε όμως και αυτό είναι το σημαντικό, έχουμε κι άλλο ματς και κοιτάζουμε μπροστά. Υπάρχει κούραση, είχαμε τραυματισμούς, κι εγώ ταλαιπωρήθηκα. Πρέπει αν είμαστε μαζί όλοι σαν ομάδα ως το τέλος".

Και συνέχισε:

ιστεύω ότι βάσει ποιότητας αξίζουμε να είμαστε στα playoff. Με αυτές τις νίκες και αυτό τον τρόπο παιχνιδιού πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε εκεί που πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, υπάρχουν δυνατές ομάδες και είναι πιο ανταγωνιστικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ