VIRAL

Παίκτρια της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τρία γκολ σε 154 δευτερόλεπτα

Παίκτρια της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τρία γκολ σε 154 δευτερόλεπτα
Η Κοσοβάρε Ασλάνι VIDEO CAPTURE

Η Κοσοβάρε Ασλάνι πέτυχε τρία γκολ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια σε μόλις 154 δευτερόλεπτα και έκανε το τρίτο πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. (VIDEO)

Το όνομά της αν δεν παρακολουθείς γυναικείο ποδόσφαιρο δύσκολα θα το ξέρεις. Ωστόσο, φιγουράρει πλέον στη λίστα με τα πιο γρήγορα χατ τρικ στην ιστορία του αθλήματος.

Ο λόγος για την Κοσοβάρε Ασλάνι. Πρόκειται για 31χρονη επιθετικό από την Σουηδία η οποία αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι έκανε η Κοσοβάρε Ασλάνι; Πέτυχε τρία γκολ σε μόλις 154 δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα στο 66:40 άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ απέναντι στην Βαλένθια, στο 67:47 με λόμπα έκανε το 2-0 για να ολοκληρωθεί το χατ τρικ στο 69:14.

Αυτό είναι το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών και το τρίτο συνολικά! Το απόλυτο ρεκόρ ανήκει στον Μάγκνους Άρβιντσον ο οποίος το 1995 πέτυχε τρία γκολ σε 89 δευτερόλεπτα σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, ενώ δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Τόμι Ρος που είχε ολοκληρώσει ένα χατ τρικ σε 90 δευτερόλεπτα το 1964.

Απολαύστε το χατ τρικ τη Κοσοβάρε Ασλάνι.

TAGS VIRAL ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ