ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Ανσαριφάρντ είναι και επίσημα παίκτης της Ομόνοιας

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, με την Ομόνοια να ανακοινώνει την απόκτησή του για 2+1 χρόνια.

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την Τρίτη (30/8) την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα για δύο χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ιρανός κεντρικός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συνεναίσει.

Ο Ανσαριφάρντ αποκτήθηκε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2020 και συνολικά πέτυχε 20 γκολ. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον είχε στα πλάνα του και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνουμε την καταρχήν συμφωνία με τον 32χρονο διεθνή Ιρανό κεντρικό επιθετικό, Karim Ansarifard, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2+1 χρόνια. Ο Karim Ansarifard αγωνίστηκε, επίσης, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Europa League, διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ Αθηνών. Φόρεσε, ακόμη, τη φανέλα της CA Osasuna και της Nottingham Forest. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ιράν. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας".

TAGS ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ