VIRAL

Παίκτης της Κολωνίας φορούσε body cam στο φιλικό με την Μίλαν

Παίκτης της Κολωνίας φορούσε body cam στο φιλικό με την Μίλαν

Η φιλική αναμέτρηση της Κολωνίας με την Μίλαν είχε μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα, με παίκτη της γερμανικής ομάδας να φοράει body cam και να καταγράφει τη δράση εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο αγώνας μεταξύ της Κολωνίας και της Μίλαν στο Telekom Cup βρήκε τους πρωταθλητές Ιταλίας να επικρατούν με 2-1 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του Στέφανο Πιόλι, αμφότερα στο πρώτο μέρος.

Το γεγονός ωστόσο που έκλεψε την παράσταση ήταν άλλο και παραπέμπει σε σκηνές από το... μέλλον, με τον Τιμ Λέμπερλε της Κολωνίας να αγωνίζεται με body cam, και με την κάμερα που βρισκόταν πάνω του να καταγράφει τη δράση εντός γηπέδου.

Πρόκειται για κάμερες που σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ζωή του ποδοσφαίρου και που έχουν ως στόχο πέρα από το να προσφέρουν καλύτερη εικόνα σε αυτό που βλέπει ο θεατής, να διευκολύνει τους προπονητές των ομάδων και τα επιτελεία τους σε αναλύσεις που κάνουν για τους αγώνες.

Η Κολωνία άδραξε μάλιστα της ευκαιρίας και το γκολ με το οποίο μείωσε το σκορ σε 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (σκόρερ ο Ντιέτζ στο 86') το παρουσίασε μέσω της body cam που φορούσε ο συμπαίκτης του, Λέμπερλε.

TAGS VIRAL ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ