ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ο Ικάρντι

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ο Ικάρντι
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ TWITTER

Τα κιτρινοκόκκινα της Γαλατάσαραϊ έχει αρχίσει ήδη να προβάρει ο Μάουρο Ικάρντι, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να κάνει γνωστό πως άρχισε διαπραγματεύσεις με την Παρί και τον Αργεντινό να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Τουρκία.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν είχε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στην έναρξη της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Παρί, όντας εκτός πλάνων του Κριστόφ Γκαλτιέ, όμως όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα πατήσει χορτάρι σε επίσημους αγώνες.

Όχι με τους Παριζιάνους που ήταν το σπίτι του τα δύο χρόνια, μετά τη φυγή του από την Ίντερ, αλλά με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, η οποία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του πριν μερικά 24ωρα και φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το απόλυτο φαβορί για να γίνει η επόμενη ομάδα του.

"Ξεκίνησαν οι επίσημες διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και την Παρί για τη μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μάουρο Εμανουέλ Ικάρντι Ριβέρο", ανέφερε με ανακοίνωσή της η "Τσιμ Μπομ", η οποία δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα video με τον Αργεντινό, κατά τη διάρκεια της πτήσης του προς την Κωνσταντινούπολη.

Όσον αφορά στη διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ θα κάνει δικό της τον Ικάρντι για τη νέα σεζόν, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού από την Παρί.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ