BUNDESLIGA

Παίκτης της Bundesliga συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας

Παίκτης της Bundesliga συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας
AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Οι Αρχές της Ισπανίας συνέλαβαν δύο άντρες γερμανικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για τον βιασμό 18χρονης Ισπανίδας, με το Periódico de Ibiza να αναφέρει πως ο ένας εκ των δύο είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται σε ομάδα της Bundesliga.

Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες βρίσκονται δύο Γερμανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν στην Ίμπιζα μία 18χρονη Ισπανίδα, με τις Αρχές της χώρας να προχωρούν στη σύλληψή τους.

Οι δύο άντρες είναι υπό κράτηση χωρίς εγγύηση, ενώ σύμφωνα με το Periódico de Ibiza, ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ποδοσφαιριστής και μάλιστα αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πηγή ο φερόμενος ως δράστης είναι παίκτης ομάδας της Bundesliga, ενώ σύμφωνα με την Daily Star ο παίκτης που κατηγορείται ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με μεγάλη ομάδα της χώρας και έχει κερδίσει πολλές φορές το πρωτάθλημα.

Στην κατάθεσή της η νεαρή Ισπανίδα, υποστήριξε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) οι δύο φίλοι την ανάγκασαν σε ερωτική συνεύρεση, με αποτέλεσμα αργότερα να χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως στο νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ