ΕΛΛΑΔΑ

Παίκτες της ομάδας Κ14 του Ατρομήτου αγκάλιασαν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου που έβαλε τα κλάματα

Η συγκινητική στιγμή που οι παίκτες του Ατρομήτου αγκαλιάζουν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου που έβαλε τα κλάματα
Η συγκινητική στιγμή που οι παίκτες του Ατρομήτου αγκαλιάζουν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου που έβαλε τα κλάματα PRINT SCREEN

Μία συγκινητική στιγμή προσέφεραν την περασμένη Κυριακή (12/2) οι παίκτες της ομάδας Κ14 του Ατρομήτου, οι οποίοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου που ξέσπασε σε κλάματα όταν δέχθηκε γκολ.

Η ομάδα Κ14 του Πανιώνιου αντιμετώπιζε την περασμένη Κυριακή (12/2) τον Ατρόμητο, με τον αγώνα να σημαδεύεται από μία όμορφη χειρονομία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας του Ατρομήτου έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, απογοητευμένος που δέχθηκε γκολ.

"Μία ιδιαίτερη και, συνάμα, συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Fous de foot της Βάρης για την αναμέτρηση της ομάδας μας, την οποία προπονεί ο Δημήτρης Κυρούλης, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Αθηνών, στο πλαίσιο του τουρνουά Attica.

Σε μία ανύποπτη φάση, έπειτα από γύρισμα αμυντικού προς την εστία, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε κακό υπολογισμό, αποτυγχάνοντας να απομακρύνει, με συνέπεια να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον παρηγορήσουν και τον προπονητή μας να του φωνάζει "δεν πειράζει", προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει.

Η χειρονομία, όμως, που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προήλθε από την αντίπαλη ομάδα!

Κάτω από θερμό χειροκρότημα και έχοντας δεχθεί πρώτα σχετική παρότρυνση από τον προπονητή τους, Βαγγέλη Κωνσταντίνου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έτρεξαν προς το μέρος του αθλητή μας για να τον αγκαλιάσουν και να τον εμψυχώσουν σε αυτή την άτυχη στιγμή. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι άνθρωποι των πάγκων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημοσίως τον ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, τον προπονητή του, ο οποίος έχει περάσει από την κυανέρυθρη οικογένεια, για το ήθος του, όπως και να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας για την όμορφη χειρονομία τους προς τον αθλητή μας, στέλνοντάς τους την ευχή να έχουν υγεία και πρόοδο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ