ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παγώνει" του Λαγού χωρίς θετική κατάληξη

"Παγώνει" του Λαγού χωρίς θετική κατάληξη
Λαγός INTIME SPORTS

Δεν τελεσφόρησαν οι επαφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαγό στις επαφές της Τρίτης με την πράσινη ΠΑΕ να "παγώνει" πλέον το θέμα και όλα να δείχνουν "χωρισμό" μετά το καλοκαίρι. Μόνο αν αλλάξει η στάση του ποδοσφαιριστή ίσως αντιστραφεί η κατάσταση.

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τον Τάσο Λαγό ούτε στην διάρκεια της Τρίτης και στην νέα τηλεφωνική επαφή που είχε οι δυο πλευρές.

Οι πράσινοι ακολούθησαν πιστά την πολιτική τους, έκαναν την καλύτερη δυνατή πρόταση που έκριναν ότι μπορούσαν δίχως παράλληλα να διαταραχθούν οι εσωτερικές ισορροπίες.

Ο νεαρός άσος απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση και στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να παγώσουν το θέμα για να μην αιωρείται και σέρνεται και άλλο.

Ο παίκτης θα ανήκει στο τριφύλλι μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν μετά τον Ιούνιο. Εκτός και αν στην πορεία αλλάξει η στάση του διεθνή άσου χωρίς όμως να μπορεί να πει με σιγουριά ότι τότε θα ισχύει η πρόταση που κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Στην διάρκεια της Τρίτης υπήρξε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Νίκο Νταμπίζα και έπεσε και μια άλλη παραπλήσια πρόταση στο τραπέζι αλλά ούτε με αυτή βρέθηκε η χρυσή τομή.

Θα φουλάρει για Όλσεν ο Παναθηναϊκός

Από την στιγμή που οι πράσινοι δεν τα βρήκαν με τον Λαγό αναμένεται να φουλάρουν για να κλείσουν "θετικά" το θέμα της απόκτησης του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ.

Οι πράσινοι είχαν από την πρώτη στιγμή το πρώτο χέρι στις διαπραγματεύσεις με τους "νερατζούρι" και για αυτό εδώ και δυο εβδομάδες το θέμα δεν προχώρησε καθόλου με άλλες ομάδες. Άρα δεν αποκλείεται άμεσες να είναι οι εξελίξεις και πολύ γρήγορα ο Όλσεν να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Αποστολόπουλου

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τον δανεισμό του Αποστολόπουλου αυτός αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη. Ο νεαρός επιθετικός θα δοθεί δανεικός στον σύλλογο της Πάτρας για τους επόμενους έξι μήνες και με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει εκ νέου στο Τριφύλλι το καλοκαίρι.

Θα ζυγίσουν τα δεδομένα για τους δυο της Ξάνθης

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να ζυγίσουν τα δεδομένα για τους δυο παίκτες της Ξάνθης που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από τους Ακρίτες λόγω της φωτογραφίας με τον Πράνιτς.

Στην διάρκεια της Τετάρτης ίσως γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού παρουσία και του Γιάννη Σαμαρά για να δουν αν μπορεί το τριφύλλι για ηθικούς αρχικά λόγους να φορέσουν τα πράσινα οι Στέλιος Λαπατζής και Γιάννης Παρασκευάς. Θα πρέπει όπως είπαμε όμως να ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ