ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Σόου με πεντάρα για την Ισπανία, το 2 στα 2 και η Ιαπωνία

Οι παίκτριες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Ζάμπια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
Οι παίκτριες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Ζάμπια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών © 2023 ABBIE PARR / AP IMAGES

Η Ισπανία κι η Ιαπωνία συνέχισαν με νίκες στη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, με τη "ρόχα" να συνθλίβει με 5-0 τη Ζάμπια και την Κόστα Ρίκα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τις Γιαπωνέζες.

Οι μεγάλες εμφανίσεις συνεχίζονται από Ισπανία και Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, καθώς αμφότερες οι ομάδες πανηγύρισαν την Τετάρτη (26/7) τη δεύτερη σερί νίκη τους στον τρίτο όμιλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Μετά την πεντάρα της Ιαπωνίας στην 1η αγωνιστική απέναντι στη Ζάμπια, τα σκήπτρα πήρε η Ισπανία, η οποία επίσης, την ισοπέδωσε με 5-0.

Οι Ισπανίδες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα έπειτα από κεραυνό της Αμπεγέιρα έξω από την περιοχή, ενώ με κοντινή κεφαλιά της Ερμόσο στο δεύτερο δοκάρι έκαναν το 2-0 στο 13'.

Στο δεύτερο μέρος η "ρόχα" συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τις Αφρικανές και μέσα σε ένα λεπτό πέτυχε δύο γκολ. Στο 69' η Ρεντόντο υποδέχθηκε άριστα την πάσα της συμπαίκτριας της, και αφού πέρασε και την αντίπαλη τερματοφύλακα, έγραψε 3-0 και στο 70' η Ερμόσο πέτυχε το τέταρτο τέρμα.

Τη μεγάλη νίκη της Ισπανίας υπέγραψε η Ρεντόντο στο 85', κάνοντας το 5-0.

Στον αγώνα Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα, που προηγήθηκε, οι Γιαπωνέζες επιβλήθηκαν με 2-0, καθαρίζοντας το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Η Ναουμότο άνοιξε το σκορ στο 25' και η Φουζίνο σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 27'.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ