ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Η Αργεντινή ισοφάρισε σε πέντε λεπτά τη Ν. Αφρική, η Τζέιμς χάρισε τη δεύτερη νίκη στην Αγγλία

Η Τζέιμς πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Δανία
Η Τζέιμς πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Δανία © 2023 SOPHIE RALPH / AP IMAGES

Η Νότια Αφρική προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως η Αργεντινή την ισοφάρισε, με τις δύο ομάδες να έχουν από έναν βαθμό στον 7ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, ενώ η Αγγλία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον τέταρτο όμιλό κόντρα στη Δανία χάρη στο γκολ της Τζέιμς.

Η Αγγλία συνέχισε με νίκη στην 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, καθώς επικράτησε 1-0 της Δανίας χάρη στο γκολ-ποίημα της Τζέιμς και πλέον είναι στην κορυφή του 4ου ομίλου με έξι βαθμούς, κάνοντας πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στη φάση των "16".

Τα "τρία λιοντάρια" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με την Λορέν Τζέιμς να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με βολίδα έξω από την περιοχή.

Την ίδια στιγμή στον 7ο όμιλο, η Νότια Αφρική έφτασε κοντά στο πρώτο της τρίποντο, αφού προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά η Αργεντινή βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα μέσα σε πέντε λεπτά.

Οι Αφρικανές προηγήθηκαν στο 30' με το γκολ της Μοτάλο να μετράει έπειτα από επέμβαση του VAR.

Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο μέρος έπειτα από υπέροχο πλασέ της Γκατλάνα, που διεύρυνε το προβάδισμα στο 66'. Η χαρά ωστόσο, των Αφρικανών δεν κράτησε για πολύ.

Η Αργεντινή μείωσε αρχικά σε 1-2 στο 74' με το τρομερό σουτ της Μπράουν στο "γάμα" και μετά από πέντε λεπτά ισοφάρισε με την τρομερή ανάποδη κεφαλιά της Νούνιεζ.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ