ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάφος - Παναθηναϊκός 2-2: Δεν χάνει ούτε στα φιλικά

Ο Βέρμπιτς στη διάρκεια του φιλικού Πάφος - Παναθηναϊκός | 4 Δεκεμβρίου 2022
Ο Βέρμπιτς στη διάρκεια του φιλικού Πάφος - Παναθηναϊκός | 4 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 77' της φιλικής αναμέτρησης με την Πάφο κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσει με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο και να δείξει χαρακτήρα σε ένα ακόμη ματς.

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά ο Παναθηναϊκός που παλεύει κάθε ματς μέχρι το 90' για να πάρει το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι που δίνει, είτε αυτό είναι επίσημο, είτε φιλικό.

Οι "πράσινοι" κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε φουλ ρυθμό καθώς το πρωτάθλημα στην Κύπρο έχει ξεκινήσει ξανά βρέθηκαν να χάνουν 2-0 μέχρι το 77' από την Πάφο αλλά κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσουν με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο ενώ είχαν ευκαιρίες για να κάνουν και την ολική ανατροπή του σκορ.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Δεν ήταν τόσο καλός στο πρώτο μέρος όπου δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών αλλά ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο όπου είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, πίεσε, πέτυχε δύο τέρματα, ισοφάρισε και είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Καμπετσή για να φτάσει και στο 3-2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως χρησιμοποιώντας σε ένα ακόμη παιχνίδι αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής αλλά και τον Παλάσιος στο πρώτο του ματς μετά τον τραυματισμό του δεδομένα θα έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως η Πάφος στο δεύτερο μέρος λόγω των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων έκανε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της.

Η Πάφος απείλησε πρώτη στο παιχνίδι αλλά ο Λοντίγκιν με σωστές αντιδράσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι απάντησε στο 11' καθώς είχε δοκάρι με τον Χουάνκαρ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και διώξιμο της άμυνας των Κύπριων.

Στο 39' ο Βαλακάρι για τον οποίο γίνεται αρκετός ντόρος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής καθώς έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Λοντίγκιν. Έξι λεπτά αργότερα ο Φινλανδός έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, την έδωσε στον Μπετανκόρο οποίος έκανε μια επαφή, γύρισε και έπιασε το σουτ με τη μία για να νικήσει τον Λοντίγκιν για το 2-0 της Πάφου.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Αρχικά στο 56' ο Μπερνάρ έκανε τη σέντρα προς τον Σπόραρ ο οποίος πήρε την σκαστή κεφαλιά και ο γκολκίπερ της Πάφου με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 64' ο Βαγιαννίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Βέρμπιτς που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Όιερ.

Στο 76' ο Βέρμπιτς μπήκε στην περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ανατράπηκε. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 77' και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ στα δεξιά. Ο Σλοβένος εκτέλεσε η μπάλα κόπηκε και έφτασε και πάλι στα πόδια του, έκανε την πάσα προς το πέναλτι που ήταν ο Κρυπαράκος και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Πάφου για να γράψει το 2-2.

Στο 83' έγινε η κάθετη πάσα προς τον Καμπετσή ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω.

ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Μ. Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Πελάγιο, Ταβάρες, Χότσκο, Μπετανκόρ, Χέσταντ, Βαλακάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπουνχ, Κωνσταντίνου, Χρ. Γεωργίου, Ν. Γεωργίου, Νταλ’ Ίνγκα, Εύζωνα, Λίχες, Παπαστυλιανού, Κοέλιο, Ζοάο Πέδρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (62' Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78' Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62' Σιδεράς), Σάρλια (53' Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46' Σάντσες), Συμεωνίδης (46' Τσοκάι), Πέρεθ (62' Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62' Βέρμπιτς), Παλάσιος (46' Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62' Καμπετσής).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ