ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πάει καλύτερα ο Πελέ

NEW YORK, NY - APRIL 03:  Soccer player Pele attends Meet The Athlete at the Apple Store Soho on April 3, 2014 in New York City.  (Photo by John Lamparski/Getty Images)
NEW YORK, NY - APRIL 03: Soccer player Pele attends Meet The Athlete at the Apple Store Soho on April 3, 2014 in New York City. (Photo by John Lamparski/Getty Images) GETTY IMAGES

Η κατάσταση του Πελέ βελτιώνεται με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο να στέλνει προσωπικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας που διανύουμε, ο Πελέ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που τον έφερε στο νοσοκομείο. Η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε δεν βρήκε, αρχικά, ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ο 74άχρονος άνδρας να μπει στην εντατική ( σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του).

Τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν λίγο καλύτερα τα τελευταία 24ωρα για τον Βραζιλιάνο πρώην μάγο της μπάλας, αν και η κατάσταση του ακόμα παραμένει ακόμα ασταθής.

Ο ίδιος πάντως με προσωπικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο twitter ξεκαθάρισε πως είναι καλά και πως σκέφτεται ήδη τις γιορτές κοντά στην οικογένεια του.

"Γεια σας φίλοι μου, θέλω να σας ενημερώσω πως είμαι ήδη καλύτερα. Θέλω να σας ενημερώσω πως δεν μπήκα στην εντατική, απλά τοποθετήθηκεασε ένα ειδικό δωμάτιο για λόγους προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής.

Ευχαριστώ όλους όσους με επισκέφτηκαν, όμως χρειάζομαι ηρεμία για να αναρρώσω. Είμαι ευλογημένος που έχω την αγάπη και την υποστήριξη σας. Ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Πλέον σκέφτομαι τις γιορτές και να τις περάσω μαζί με την οικογένεια μου.

Να έχω μία νέα χρονιά υγιής με πολλά ταξίδια. Σας ευχαριστώ"!

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πελέ πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά.

Βελτίωση για τον "Βασιλιά"

"H κατάσταση του Πελέ παρουσιάζει βελτίωση. Έχει τις αισθήσεις του και είναι διαυγής", αναφέρει χαρακτηριστικά το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η κλινική "Albert Einstein", όπου σημειώνεται επίσης πως ο Βραζιλιάνος θρύλος "αναπνέει μόνος του χωρίς την υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ