PREMIER LEAGUE

Πάει για το "μπαμ" με Χάμες Ροντρίγκες η Γουέστ Χαμ

Πάει για το "μπαμ" με Χάμες Ροντρίγκες η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη, αφού σύμφωνα με τη Marca είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Έτοιμη να προσφέρει 80 εκ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδίτης ώστε να κάνει δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες δείχνει η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca. Με πολλές ορέξεις έχουν μπει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι τα "Σφυριά".

Μετά την αποτυχία της ομάδας του Λονδίνου να πείσει τον Κάρλος Τέβες να επιστρέψει (ήταν στη Γουέστ Χαμ τη σεζόν 2006-07), μπαίνει με αποφασιστικότητα στη μάχη για την απόκτηση του 25χρονου Κολομβιανού σταρ.

Ο λόγος που η Γουέστ Χαμ άρχισε και πάλι να ρίχνει ματιές στο "πρώτο ράφι" είναι απλός. Από τη νέα χρονιά θα φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου εγκαταλείποντας το ιστορικό "Άπτον Παρκ". Θα πάει λοιπόν σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο και τα έσοδα, όπως είναι λογικό, αναμένεται να αυξηθούν. Ακόμη, το ποσό που δόθηκε από τη Γουέστ Χαμ για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου θεωρείται πολύ μικρό, προκαλώντας πολλές συζητήσεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, Τσέλσι και Παρί Σεν-Ζερμέν βρίσκονται επίσης στο κυνήγι της απόκτησης του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο "Μπερναμπέου". Ο Κολομβιανός σταρ αποκτήθηκε από τους "μαδριλένους" το 2014 για περίπου 80εκ. ευρώ. Την περσινή σεζόν όμως ο πρώην άσσος της Πόρτο δεν είχε σταθερά μια θέση στην ενδεκάδα ενώ παρακολούθησε και τα 120' του φετινού τελικού του Champions League από τον πάγκο.

Πολύ δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες για τη Γουέστ Χαμ, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι τα "σφυριά" έχουν την οικονομική δυνατότητα και τη διάθεση να φέρουν στο Ανατολικό Λονδίνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Με δεδομένη και την παραμονή του Παγέτ, ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει το "υλικό" και τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ