ΑΡΗΣ

Πάει για άλλον Σαρρή

Πάει για άλλον Σαρρή

Η αρνητική στάση του Εργοτέλη δεν επιτρέπει την υλοποίηση της μεταγραφής του Γιώργου Σαρρή στον Άρη παρά την εδώ και μέρες συμφωνία με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό

Η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό του Εργοτέλη Γιώργο Σαρρή έμεινε εκεί αφού η ομάδα του Ηρακλείου εμμένει να είναι αρνητική στην παραχώρησή του.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι σε ποιον παίκτη θα καταλήξει ο Γιάννης Χατζηνικολάου με τον άμεσο συνεργάτη του και τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη Μούτα για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Η διαφορά που υπήρχε στην καταρχήν συμφωνία μεταξύ του Άρη και του Σαρρή είχε να κάνει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, διετές ήθελε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός και τριετές η ΠΑΕ Άρης, χωρίς αυτό να αποτελούσε εμπόδιο.

Κι αν ο Σαρρής καλείται πλέον να κάνει πράξη την επιθυμία του για νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης για όλη την προσεχή αγωνιστική περίοδο καθώς το τρέχον λήγει τον Δεκέμβριο στον Άρη δείχνουνε να έχουνε έτοιμη την εναλλακτική λύση.

Όπως συνέβη και χθες με την συμφωνία των δύο αριστερών μπακ Νίκου Τσουμάνη και Άγγελου Σικαλιά που σήμερα είναι να υπογράψουνε τα συμβόλαιά τους κι ενώ ο πρώτος έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Εκεί όπου σήμερα αναμένεται να βρεθεί και ο Ανδρέας Τάτος μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του χθες από τον Ολυμπιακό στον Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα στον Άρη συνεχίζουνε να αναμένουνε την απάντηση από τον Ευρωπαίο επιτελικό μέσο που έχουνε ξεχωρίσει κι ενώ έχουνε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 33χρονο Ιβοριανό μέσο με γαλλικό διαβατήριο Ολιβιέ Καπό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ