ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΑΕ Πανθρακικός: "Αποχωρούμε από τη Stoiximan.gr Football League"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Πανθρακικός EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανθρακικός με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League καθώς τα οικονομικά προβλήματα διογκώνονται και τονίζουν ότι η ομάδα θα μπορέσει να αναγεννηθεί.

Την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανθρακικός με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρονται στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Επίσης ευχαρίστησαν τους παίκτες και όλο το τιμ για την συνεργασία και την κατανόηση που έδειξαν ενώ τονίζουν ότι μέσα από τα προβλήματα η ομάδα θα αναγεννηθεί επειδή διαθέτει στέρεες βάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League 2016-17.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και διογκώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, συνθέτουν πλέον, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μία μη αναστρέψιμη κατάσταση, σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως το ευρύτερο περιβάλλον της φετινής Football League είναι το χειρότερο δυνατό, με μηδενικά έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Η απόφασή μας λαμβάνεται σήμερα κι όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει, με σεβασμό προς τους αθλητές και τους προπονητές, που έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην πορεία αυτών των χρόνων, δηλώνοντας πως από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο και υπερβάλλαμε εαυτούς.

Αναλαμβάνουμε το βάρος των υποχρεώσεών μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Πανθρακικός, ξεκινώντας από το μηδέν και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσει να αναγεννηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ