ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αποχώρηση προ των πυλών για τον Πανθρακικό

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Πανθρακικός EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League βρίσκεται ο Πανθρακικός. Η εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού επετεύχθη, όμως η λίγκα δεν δείχνει να πετυχαίνει τον στόχο της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.

Ένα ακόμα πρωτάθλημα Β' Εθνικής που κατά τα φαινόμενα δεν θα ολοκληρωθεί με τον αριθμό των ομάδων που εκκίνησαν το καλοκαίρι. Από τον Πανθρακικό έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί για ληξιπρόθεσμες οφειλές και αν υπάρξει αφαίρεση ακόμα τριών, τότε η ομάδα θα αποβληθεί από τη Stoiximan.gr Football League.

Την Τετάρτη (25/1) στελέχη της ΠΑΕ μίλησαν στους παίκτες στα αποδυτήρια, στο περιθώριο της προπόνησης, και τους κατέστησαν σαφές πως το μέλλον της ομάδας θα καθοριστεί την Πέμπτη (26/1). Με τις υπάρχουσες συνθήκες και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, όλα δείχνουν πως οι Θρακιώτες δεν θα αντέξουν και θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να μείνουν ελεύθεροι.

Ο Πανθρακικός με την αφαίρεση των έξι βαθμών έπεσε στην 16η θέση με 6 πόντους, ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ματς φυσικά που κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι πως θα γίνει.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ