ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση-απάντηση Παναθηναϊκού στη Super League

Ανακοίνωση-απάντηση Παναθηναϊκού στη Super League
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του υποστήριξε πως δεν θα προβεί σε σχολιασμό για την απόφαση της Σούπερ Λιγκ πριν ενημερωθεί και επισήμως μέσω των πρακτικών και διαβεβαίωσε τον κόσμο του Τριφυλλιού ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για να προστατέψει τα "πράσινα" συμφέροντα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δια μέσω του εκπροσώπου της Βασίλη Κωνσταντίνου αποχώρησε πριν από την ψήφιση της Σούπερ Λιγκ της διάταξης για τα δυσφημιστικά σχόλια διατυπώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση της στην εν λόγω διάταξη η οποία φωτογράφιζε το Τριφύλλι και τον ΣΚΑΙ.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά την σχετική ψήφιση της εν λόγω διάταξης στον Παναθηναϊκό εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι παραπάνω πριν ενημερωθούν επίσημα μέσω των πρακτικών και τονίζουν ότι θα υπερασπίσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα του Τριφυλλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών.

Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ