ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα δικαιωθούμε στην έφεση"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα δικαιωθούμε στην έφεση"

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την απορία της και την έκπληξη της για την πρωτοβάθμια απόφαση της ΕΠΟ και παράλληλα υποστήριξε ότι το Τριφύλλι θα δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Στον Παναθηναϊκό θέλησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης να πάρουν θέση για το πρώτο "όχι" της ΕΠΟ εκφράζοντας την έκπληξη τους και τονίζοντας πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στάθηκε στους τύπους και όχι στις πράξεις που έχει κάνει το Τριφύλλι.

Παράλληλα οι πράσινοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως στην δευτεροβάθμια επιτροπή θα πάρουν τελικά την άδεια και δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που αποκλείει τον Παναθηναϊκό από την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός προσκόμισε στοιχεία μέχρι και τις προηγούμενες μέρες με τα οποία αποδεικνύεται η βιωσιμότητά του και αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του.

Η ΠΑΕ έχει κάνει τους τελευταίους μήνες όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αυτές προβλέπονται από την ΟΥΕΦΑ και τα αρμόδια θεσμικά όργανα, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο.

Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προφανώς μένοντας στον τύπο, οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για την οποία δεν γνωρίζουμε επακριβώς το σκεπτικό της.

Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιος ότι με την έφεσή του θα δικαιωθεί από το δευτεροβάθμιο όργανο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ