ΑΡΗΣ

ΠΑΕ Άρης προς τον κόσμο: "Η ομάδα σας χρειάζεται δίπλα της σε κάθε αγώνα"

Η σημαία του Άρη
Η σημαία του Άρη INTIME

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ζητά από τον κόσμο να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ τους ζητά να προστατέψουν την ομάδα, καθώς ο νέος αθλητικός νόμος είναι πολύ αυστηρός.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της προς τον κόσμο, τού υπενθυμίζει το νέο αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο και γ' αυτό το λόγο ζητά να είναι προσεκτικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου τους χρειάζεται στο πλευρό της σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Η regular season του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, με το ντέρμπι κόντρα στην Α.Ε.Κ. (19:30).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι οι θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν στις 17:30 και τους καλεί να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου, αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε την ομάδα μας και το γήπεδό μας. Ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις και η ομάδα σάς χρειάζεται δίπλα της σε κάθε αγώνα.

Απαγορεύεται η χρήση και ρίψη κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών, φωτοβολίδων, όπως και τα πανό με πολιτικά, θρησκευτικά μηνύματα.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος και κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει και να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Τονίζουμε ότι ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά ο κόσμος του ΑΡΗ θα παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της και έχοντας στο μυαλό ότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια.

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ!".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ