ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν θα είμαστε πρόβατα επί σφαγήν"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν θα είμαστε πρόβατα επί σφαγήν"

Η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ, είχε ήδη προκύψει από την Πέμπτη. Και μάλιστα, όπως είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr, η πρόθεση ήταν να τοποθετηθεί η ΠΑΕ και με επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Στην ΑΕΚ δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τ ην αλλαγή που έγινε στην ΚΕΔ με τον Γιάννη Τσαχειλίδη να παίρνει την θέση του κ. Ζωγράφου και για αυτό και από την πρώτη στιγμή έβγαλαν την αντίδραση τους τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και η επίσημη θέση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Όπερ και εγένετο. Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα για την αλλαγή σύνθεσης της ΚΕΔ αλλά και με ξεκάθαρο μήνυμα πως θα υπάρξει αντίδραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αποτελεί μοναδική άμυνα για τον οποιονδήποτε να μπορεί να ζει μέσα στον δικό του κόσμο. Για όποιον έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με τη διαφθορά και έχει χάσει κάθε αναστολή. Για όποιον συνειδητά υπηρετεί την παρανομία, ώστε δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αν, κύριοι της ΕΠΟ, μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι η περίοδος της προκλητικής ανομίας σας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ώστε να μας παρουσιάζετε απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς ίχνος ντροπής μία σύνθεση της ΚΕΔ καρικατούρα της προηγούμενης, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Σας μοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν;

Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση πρώτα απ’ όλα στη συνείδηση του μέσου Έλληνα φίλαθλου. Μέχρι τότε, σταματήστε να αναζητάτε καλεσμένους στο παιχνίδι της σημαδεμένης τράπουλας.

Η χυδαιότερη όλων των εποχών ύβρις σας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προ καιρού ολοκληρωθεί. Καλείστε να καταλάβετε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νέμεσης. Και δεν θα γλυτώσετε την τίσιν (* τιμωρία).

Η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Αφήστε το να βρει το δρόμο του.."

Η αντίδραση της ΑΕΚ στην επιστολή της ΕΠΟ

Στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ έφτασε σήμερα επιστολή με αποστολέα τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Στην επιστολή αυτή εκφράζεται η δυσαρέσκεια για την στάση που κρατά η Ένωση όλο το τελευταίο διάστημα απέναντι στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μάλιστα ανάλογη επιστολή έχει φτάσει και στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ εκείνο που ξεκαθαρίζουν είναι πως δεν πρόκειται να κινηθούν ούτε με διαρροές, ούτε παρασκηνιακά. Και όποια κίνηση ή τοποθέτηση σκοπεύουν να κάνουν επί των τεκταινόμενων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα το κάνουν επισήμως. Άλλωστε έχουν δώσει απαντήσεις στην ΕΠΟ δημοσίως.

Κατά τα άλλα, έχει την σημασία του το γεγονός πως η αναφορά της επιστολής γίνεται προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη. Κάτι που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ σημαίνει πως η ΕΠΟ υιοθετεί επισήμως την θέση της ΑΕΚ, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καμία εμπλοκή με την ΠΑΕ και κανέναν θεσμικό ρόλο. Μια θέση, που η Ένωση έχει καταθέσει και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας την συμμετοχή της ομάδας στο κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ