ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οζίλ: "Περήφανος για την καριέρα μου, αλλά θα ήθελα να έχω παίξει στη Γιουβέντους"

Ο Μεσούτ Οζίλ
Ο Μεσούτ Οζίλ INSTAGRAM / @M10_OFFICIAL

Ο Μεσούτ Οζίλ με ένα ποστ στα social media εξέφρασε την επιθυμία του ότι θα ήθελε να έχει φορέσει στην καριέρα του τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Μεσούτ Οζίλ αποκάλυψε μέσω ενός ποστ σε ποια ομάδα θα ήθελε να έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, αλλά δεν το έκανε.

Δηλώνοντας περήφανος για όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, δήλωσε με μία ανάρτηση στην οποία φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους, ότι η ιταλική ομάδα ήταν εκείνη που του έλειψε από το ποδοσφαιρικό παζλ του.

"Περήφανος για την καριέρα μου και για όλους τους απίστευτους συλλόγους στους οποίους είχα το προνόμιο να παίξω. Έλειπε μόνο ένας σύλλογος: η ιταλική μου αγάπη, η Γιουβέντους".

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2023, ο Γερμανός ανακοίνωσε σε ηλικία 34 ετών ότι αποσύρεται από τη δράση έπειτα από 17 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες των Άρσεναλ, Σάλκε, Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε, ενώ με την εθνική Γερμανίας κατέγραψε 92 συμμετοχές, σημειώνοντας 23 γκολ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG SERIE A LA LIGA PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ